Mladík sa žene vyhrážal zbraňou, chcel od nej peniaze

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 13:40 • 2 min
Mladík sa žene vyhrážal zbraňou, chcel od nej peniaze

BRATISLAVA - Sedem až 12 rokov za mrežami hrozí len 15-ročnému Milanovi Ch. z Bratislavy, ktorý pod hrozbou použitia zbrane žiadal peniaze od 36-ročnej ženy.

slovakia

left justify in out

Mladík čelí obvineniu zo zločinu lúpeže a skončil v cele policajného zaistenia. Milana Ch. zadržala hliadka v stredu 17. júla na Drieňovej ulici v Bratislave. Podľa obvinenia mladík pristúpil k žene, ktorá v uličke medzi Komárnickou a Drieňovou ulicou sedela v aute so svojimi deťmi. Žena v obave o svoj život a zdravie a o svoje deti dala lupičovi 50 eur v bankovkách rôznej nominálnej hodnoty. Zranenia neutrpel nikto.

O niekoľko minút na miesto dorazila policajná hliadka a spozorovala podozrivého, ktorý unikal cez areál školy na Drieňovej ulici. Tu ho zadržali a zaistili u neho zbraň. Pravdepodobne ide o plynovú pištoľ, ktorú už vyšetrovateľ zaslal na expertízne skúmanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies