Miliardár sa teší: Exmanželke musí zaplatiť iba takmer jednu miliardu zo svojho majetku!

NETKY.SK • 11 November 2014, 10:47 • 2 min
Miliardár sa teší: Exmanželke musí zaplatiť iba takmer jednu miliardu zo svojho majetku!

OKLAHOMA CITY – Sudca Štátu Oklahoma rozhodol o jednom z najdrahších rozvodov v americkej histórii medzi miliardárom Haroldom Hammom a jeho teraz už exmanželkou Sue Ann.

slovakia

left justify in out

Podľa televízie CNBC dostane Hammova bývalá manželka takmer miliardu dolárov z jeho majetku, ktorého odhadovaná hodnota je 16 miliárd.

 

Hamm založil v roku 1967 energetickú spoločnosť Continetal resources, ktorá za zaoberá ropou a zemným plynom. Momentálne vlastní 68% tejto firmy.

 

Svoju bývalú manželku stretol práve v Continetal Resources. Sue Ann tam pracovala ako hlavná právnička. V roku 1988 sa zosobášili bez predmanželskej zmluvy – čo znamená, že Hamm môže oslavovať, pretože jeho exmanželka mohla dostať polovicu jeho majetku.

 

Hamm si vydýchol a do konca roka 2014 musí zaplatiť tretinu z 995,5 miliónového odškodného. Ostatné peniaze bude dostávať mesačne v splátkach po siedmych miliónoch. Exmanželka Sue Ann už obdržala šek na 25 miliónov. Pani Hammová si ihneď dostala do rebríčku najbohatších žien v USA.

 

Titul najdrahší rozvod patrí Rusovi Dmitrymu Rybolovlevoi, ktorý svojej exmanželke vyplatil ohromných 4,5 miliardy dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies