Milena Minichová sa pri synovi riadi intuíciou

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 09:04 • 2 min
Milena Minichová sa pri synovi riadi intuíciou

BRATISLAVA - Slovenská herečka Milena Minichová pri starostlivosti o syna počúva najmä svoju intuíciu.

slovakia

left justify in out

„Veľa žien mi hovorí rôzne veci a ja si veľmi rada vypočujem každú dobrú radu a skúsenosť, no zároveň som taký typ človeka, že nakoniec si to urobím aj tak podľa seba, podľa svojej intuície. Veď každé dieťa je iné a každá matka je svojská. Tu je podľa mňa na mieste úplne individuálny prístup. Hovorili mi napríklad 'Neber to dieťa toľko na ruky, lebo sa ho potom nezbavíš, bude na tebe visieť.' Ja som ho na ruky brávala, lebo som to tak proste cítila a urobila som tú najlepšiu vec, ktorú som mohla urobiť. Alex je veľmi priateľský a nebojí sa ľudí, aj keď vie, že vo mne má tú istotu,“ povedala 33-ročná rodáčka z Košíc v rozhovore pre agentúru SITA. „Takže si myslím, že intuícia a príroda žene väčšinu vecí v materstve krásne napovie a uľahčí, treba ju len počúvať a rešpektovať. Mne to takto funguje a cítim na svojom synovi, že je to správne,“ poznamenala.


"S Alexom máme neuveriteľnú harmóniu a väčšinou viem, čo mu je a čo potrebuje, je to taký môj parťák,“ pokračovala ďalej. „Čo sa týka tých 'super skúsených rád', ktoré človek dostáva všade naokolo - možno to zaberá, ale aspoň v mojom prípade sa stalo, že som nejaké tie rady počúvla a zistila som, že to pre mňa až tak super nezafungovalo, že som to mohla riešiť ešte inak a veci, čo som urobila podľa seba, fungovali. Myslím, že je to takto preto, že každé dieťa je úplne iné a treba to riešiť individuálne, pozorovať a vnímať to dieťatko. Ja sa riadim svojou intuíciou tak, aby bol Alex šťastný a on je spokojný a to je najviac. Keď niekto povie 'Hm, ale toto nie je dobre', ja na to hovorím 'Prečo by to nebolo dobre, keď je môj syn spokojný a šťastný?',“ dokončila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies