Michael Keaton pôjde do pokračovania Beetlejuica iba s Burtonom

NETKY.SK • 15 Február 2014, 16:35 • 2 min
Michael Keaton pôjde do pokračovania Beetlejuica iba s Burtonom

BRATISLAVA - Herec potvrdil, že o nakrúcaní pokračovania známej hororovej komédie diskutoval s režisérom prvej snímky.

slovakia

left justify in out

Americký herec Michael Keaton v rozhovore pre MTV News uviedol, že v pokračovaní filmu Beetlejuice (1998) bude účinkovať, iba ak sa do projektu zapojí aj pôvodný režisér Tim Burton. "Vždy som hovoril, že by som si v pokračovaní znovu rád zahral. Ale musel by v tom byť zapojený aj Burton," uviedol Keaton. Herec tiež potvrdil, že s Burtonom diskutoval o projekte. "Poslal som mu pár e-mailov, párkrát sme spolu hovorili, no skutočne len o predbežných veciach," vyhlásil herec.

 

Keaton v rozhovore tiež uviedol, že je pravdepodobné, že sa režisér zúčastní na nakrúcaní. Burton o tom rokuje so spoločnosťou Warner Bros už od októbra. "Ak do toho pôjde on, bude ťažké sa nepridať," vyhlásil Keaton. 

 

Okrem Keatona by sa mala v pokračovaní filmu objaviť aj Winona Ryder, ktorá v prvej snímke stvárnila Lydiu Deetz. 

 

Michael John Douglas známy ako Michael Keaton sa stal známym práve pre stvárnenie "bio-exorcistu" Betelgeusa vo filme Tima Burtona. Neskôr nasledovala rola Batmana vo filmoch Batman (1989) a Batman sa vracia (1992). Objavil sa aj vo filmoch Jackie Brownová (1997), Jack Frost (1998), Sláva víťazom (2000), Pohyblivé piesky (2003) či Absolventka (2009). Diváci ho zatiaľ naposledy mohli vidieť v akčnom sci-fi Robocop (2013), ktoré malo v slovenských kinách premiéru 6. februára. Za účinkovanie v televíznom filme Naživo z Bagdadu (2002) ho nominovali na Zlatý glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies