Miami a Oklahoma jedno víťazstvo od postupu do 2. kola play off

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:06 • 2 min
Miami a Oklahoma jedno víťazstvo od postupu do 2. kola play off

Miami a Oklahoma jedno víťazstvo od postupu do 2. kola play off - Ostatné športy Basketbalisti Miami Heat triumfovali v noci na piatok v treťom zápase 1.

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti Miami Heat triumfovali v noci na piatok v treťom zápase 1. kola play off zámorskej NBA na palubovke New York Knicks 87:70 a v sérii vedú už 3:0. Miami uštedrilo Knicks už 13. prehru v play off za sebou. Ešte žiadny tím v play off NBA neotočil stav série z 0:3.
      Hosťujúci LeBron James presedel na lavičke posledných 7 a pol minúty tretej štvrtiny, keď dostal už štvrtú osobnú chybu. Potom však v 89 sekundách poslednej štvrtiny dal dve trojky a pripravil peknou akciou ďalšie body spod koša a nasmeroval svoj tím k výhre. "Iba som chcel pomôcť chalanom a naštartovať ich," okomentoval excelentný nástup do štvrtiny James, ktorý dal celkovo 32 bodov.
      V Západnej konferencii je už iba krôčik od vyradenia obhajca z Dallasu, Mavericks doma prehrali s Oklahomou City Thunder 79:95 a v sérii prehrávajú už 0:3. Hostí potiahol Kevin Durant s 31 bodmi.
      "Vedeli sme, že bude ťažké zdolať týchto chlapcov na domácej palubovke, majú toľko skvelých hráčov. Nakoniec sme odviedli výbornú prácu," uviedol po stretnutí Durant.
      Obhajca titulu sa v stretnutí prezentoval veľmi nízkou úspešnosťou streľby - len 34,2 percent. Okrem toho ani raz v zápase nevyhrával, kým Oklahoma sa dostala až do 26-bodového náskoku. Najlepším strelcom domácich bol so 17 bodmi Nemec Dirk Nowitzki.

      play off NBA, 1. kolo:
      Východná konferencia:
      New York - Miami 70:87
      /stav série: 0:3/

      Západná konferencia:
      Dallas - Oklahoma City 79:95
      /stav série: 0:3/

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies