Mesto Skalica sa zúčastní na Slovakiatour 2011

NETKY.SK • 10 Január 2011, 09:17 • 2 min
Mesto Skalica sa zúčastní na Slovakiatour 2011

Mesto Skalica sa zúčastní na Slovakiatour 2011

slovakia

left justify in out

Mesto Skalica sa zúčastní aj tento rok na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour 2011, ktorý sa uskutoční v dňoch 20.-23. januára v Inchebe Expo Bratislava. TASR o tom informovala vedúca referentka manažmentu cestovného ruchu mesta Renáta Fasurová s tým, že expozícia bude mať moderné prevedenie prostredníctvom veľkých fotografií zobrazujúcich mesto Skalica.
      "Stánok mesta bude pozostávať zo štyroch častí. V prvej časti s názvom Tradičné špeciality môžu návštevníci ochutnať pravé skalické víno a skalický trdelník," priblížila vedúca. Dodala, že zaujímavosťou tohto roka bude ukážka zdobenia skalickej vysokej torty. "Druhá časť stánku je vyčlenená pre Golf resort Skalica, kde si návštevníci za prítomnosti lektora môžu vyskúšať hranie golfu. V tretej časti stánku budú odprezentované kultúrno-historické pamiatky a prírodné dedičstvo mesta Skalica a všetky produkty a služby, ktoré poskytuje Turistická informačná kancelária mesta," uviedla Fasurová a doplnila, že v tejto časti stánku budú poskytnuté podrobné informácie o turistickej vodnej ceste Baťov kanál s možnosťou vyfotografovať sa pri makete lode.
      "Svoje zámery, ciele a stratégie v tejto časti predstaví aj Záhorácká Sebjestační Svojpomocňí Republika," uzavrela.
      Veľtrh ITF Slovakiatour spolu s veľtrhom Danubius Gastro a špecializovanými výstavami Wellness a Fitness, Poľovníctvo a Oddych sú každoročne v centre záujmu odbornej aj širokej verejnosti a médií. Atraktívne témy podčiarknuté rôznorodým sprievodným programom lákajú desaťtisíce návštevníkov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies