Melissa Joan Hart chodí do posilňovne, pretože je známa

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 11:49 • 2 min
Melissa Joan Hart chodí do posilňovne, pretože je známa

LOS ANGELES - Americká herečka Melissa Joan Hart vraj chodí do posilňovne, pretože je slávna. Ako celebrita vraj cíti istý tlak spoločnosti, ktorá chce, aby známi ľudia vyzerali dobre. Snaží sa preto udržiavať v dobrej kondícii.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla pre americký magazín People, motiváciou sú pre ňu aj iné celebrity, ktoré sa o svoj výzor starajú. Dodala však, všetko treba brať s nadhľadom. "Ľudia očakávajú, že budem vyzerať dobre. No musíte sa na to pozerať aj s dávkou zdravého rozumu. Každý si musí nájsť taký spôsob, ktorý mu vyhovuje. Nezabite sa preto, ale skúste začať aspoň s nejakými zmenami," vyjadrila sa 38-ročná hviezda. Do posilňovne sa vraj snaží chodiť vždy, keď má čas, pripustila však, že niekedy jej stačí iba behať okolo troch detí, ktoré má s manželom Markom Wilkersonom, a dohliadať, aby sa im nič nestalo. 

 

Melissa Joan Hart zaujala v televíznom seriáli Clarissa vám to vysvetlí (1991 - 1994), no diváci si ju pamätajú predovšetkým ako Sabrinu Spellman zo seriálu Sabrina - mladá čarodejnica (1996 - 2003). Zahrala si však aj v snímkach Šialená jazda (1999), Vianočný únos (2007) či Moja falošná svadba (2009). V súčasnosti účinkuje v komediálnom seriáli Melissa & Joey (2010). Za Marka Wilkersona sa vydala v roku 2003 v talianskej Florencii, pričom svadbu zdokumentovali v televíznej minisérii Tying the Knot. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies