Masaker v Brooklyne: Iránsky hudobník zastrelil svojich troch kolegov, potom aj seba!

NETKY.SK • 12 November 2013, 11:09 • 2 min
Masaker v Brooklyne: Iránsky hudobník zastrelil svojich troch kolegov, potom aj seba!

NEW YORK - Iránsky hudobník Ali Akbar Mahammadi Rafie zastrelil v pondelok v Brooklyne troch svojich kolegov a následne pripravil o život aj seba.

slovakia

left justify in out

Podľa polície došlo k útoku pre Rafieho frustráciu z vyhodenia zo skupiny Free Keys. Strelec údajne zliezol zo strechy na terasu bytu a cez okno zasiahol hudobníka Aliho Eskandariana. Ďalšími obeťami boli bratia Arash a Soroush Farazmandovci, ktorí boli členmi post-punkovej formácie Yellow Dogs. Počas incidentu zasiahol Rafie do ramena aj ďalšieho nájomníka bytu, avšak bez smrteľných dôsledkov. Dvadsaťdeväťročný hudobník následne vyliezol na strechu a zastrelil sa.

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že k incidentu mohol viesť spor o peniaze medzi členmi spomínanej kapely Free Keys. Prečo sa však obeťami stali kolegovia z ďalšej skupiny nie je jasné. Podľa manažéra Yellow Dogs Rafie svoje obete poznal, avšak už niekoľko mesiacov sa s nimi nerozprával pre malicherný konflikt. Incident prekvapil aj okolitých susedov, pretože členov kapely považovali za milých a nenásilníckych ľudí. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies