Martin odštartuje prípravu aj so skúseným Tabačekom

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 12:45 • 2 min
Martin odštartuje prípravu aj so skúseným Tabačekom

MARTIN - Do prípravy extraligového tímu MHC Mountfield Martin sa v pondelok zapojí aj skúsený hokejový obranca a odchovanec klubu Ján Tabaček.

slovakia

left justify in out

Podľa facebookového profilu klubu z Turca sa v piatok stretol s riaditeľom MHC Milanom Murčekom a dohodli sa na spoločnej príprave s tímom. Tridsaťpäťročný zadák by mal za Martin odohrať aj zápasy na Mountfield Cup-e a pravdepodobne začne v jeho drese aj novú extraligovú sezónu.

 

 "Dnes sa riaditeľ klubu Milan Murček stretol s Jánom Tabačekom, ktorého kvality netreba predstavovať, a dohodli sa na spoločnej príprave s mužstvom. Janko by mal za MHC odohrať tiež zápasy na Mountfield Cup-e a pravdepodobne aj začať novú extraligovú sezónu v našich farbách," referovali Martinčania na sociálnej sieti.

 

"Šanca, že nastúpim za Martin, tu určite je. Zatiaľ som však žiadnu zmluvu nepodpísal. Išlo by možno o pár zápasov, nemusí to však byť ani jeden. Pokiaľ nepríde nejaká ponuka, ktorá by ma oslovila, budem sa pripravovať s martinským mužstvom. Uvidíme, ako dlho to bude trvať. Rád by som pokračoval vonku, ale trh je presýtený a momentálne už nie je taký záujem o Slovákov ako v minulosti. Nejaké ponuky už prišli, ale zatiaľ to nebolo nič také, čo by vyhovovalo mne i rodine. Možno si budem musieť počkať až do septembra," povedal Ján Tabaček pre portál hokej.sk

 

Tabaček naposledy pôsobil vo švajčiarskej druhej lige NLB, kde hral za GC Küsnacht Lions. Predtým pod Alpami nastupoval za ZSC Lions, s ktorým vlani získal majstrovský titul. Takisto má tri extraligové tituly s Košicami, dva so Spartou Praha, okrem toho si v minulosti vyskúšal aj nižšie zámorské súťaže AHL i ECHL, obliekal aj dresy Slovana Bratislava či fínskej Tappary Tampere.

 

Ďalšie účinkovanie Martina v najvyššej súťaži je však v súčasnosti ohrozené, vedenie finančne sužovaného klubu zvažuje odstúpenie extraligovej licencie prvoligovej Detve pre neochotu bývalého vedenia, trénerov a niektorých bývalých kľúčových hráčov MHC pristúpiť na dohody o vyrovnaní záväzkov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies