Mária Čírová dojíma svojimi vianočnými koncertami celé Slovensko a pridáva dve vystúpenia vypredaného turné!

NETKY.SK • 7 December 2023, 11:30 • 2 min
Mária Čírová dojíma svojimi vianočnými koncertami celé Slovensko a pridáva dve vystúpenia vypredaného turné!

Mária Čírová miluje Vianoce a publikum na oplátku miluje ju. Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok už vyše desať rokov dojíma svojich fanúšikov na nezabudnuteľných vianočných koncertoch. Jej vystúpenia sú po celom Slovensku beznádejne vypredané a tak sa speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová rozhodla pridať ešte dva koncerty. Príďte si vychutnať fantastické stretnutie s divou 16. decembra o 15:00 v Nitre a 20. decembra o 17:00 v Poprade.

slovakia

left justify in out

Začiatok Vianoc, sviatok, reštart do života, slzy dojatia... To všetko prinášajú Vianočné koncerty Márie Čirovej jej poslucháčom. Mária si tento rok pripravila nový program. Môžete sa tešiť na najobľúbenejšie skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú a na tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách.
 
Po prvýkrát na našom turné cítim aj ja skutočnú vianočnú pohodu. S mojim Maroškom je každoročné vianočné turné naša láska. Začali sme pred vyše desiatimi rokmi jedným maličkým koncertom v nitrianskej synagóge. Je to také naše spoločné hudobné dieťa, ktoré tvoríme, budujeme, neustále zdokonaľujeme a vylepšujeme. Aby sme sa mohli ponoriť počas večera spoločne s vami, ktorí chodíte na naše koncerty do nádhernej, nezabudnuteľnej atmosféry,“ teší sa Mária.

Moje Vianoce s Máriou Čírovou zavítajú tento rok do slovenských miest Nové Zámky, Senica, Prievidza, Rožňava, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Žilina, Košice, Banská Bystrica, Trnava, Bratislava, Trenčín, Piešťany, Nitra a Poprad. A práve v posledných dvoch Mária pridáva ďalšie koncerty.

 

Pre všetkých, ktorí si nestihli kúpiť vstupenky pridávame dva koncerty. 16. decembra o 15:00 v Nitre a 20. decembra o 17:00 v Poprade. Máme veľkú radosť a motiváciu, keď vidíme, ako sa lístky predávajú. Každý deň vymýšľame, aby bol koncert unikátnym takmer divadelným predstavením s autentickými okamihmi, ktoré si nikdy pred koncertom nepripravujem. Ďakujem za každý stisk ruky, úsmev, žiarivé oči, nekončiace potlesky a v neposlednom rade radosť, tá ma neuveriteľne nabíja,“ vyznala sa milovníčka Vianoc Mária Čírová.

Koncerty Moje Vianoce hrá Mária Čírová aj s  vianočnou kapelou, sláčikovým kvartetom, vokalistkami a detským zborom. Na turné zaznejú okrem vianočných piesní a tradičných slovenských a svetových koliedy aj megahity Unikát, Búrka, Chýbaš či Slobodná. Vstupenky na pridané koncerty Moje Vianoce 2023 sa dajú kúpiť od 8.12. 2023 od 10:00 tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Mária Čírová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies