Maradona mieri do emirátov, stane sa novým trénerom klubu Al Wasl

NETKY.SK • 16 Máj 2011, 12:06 • 2 min
Maradona mieri do emirátov, stane sa novým trénerom klubu Al Wasl

Maradona mieri do emirátov, stane sa novým trénerom klubu Al Wasl

slovakia

left justify in out

img

Diego Maradona bude v trénerskej kariére pokračovať v Spojených arabských emirátoch. S vedením klubu Al Wasl už stihol podpísať dvojročný kontrakt.
      Maradona, ktorý bol od štvrťfinálového fiaska jeho rodnej Argentíny na vlaňajších majstrovstvách sveta v JAR s Nemeckom (0:4) bez trénerského angažmán, už v sobotu navštívil tréningové priestory klubu a niekoľko dní rokoval o podmienkach spolupráce. Šéfovia Al Wasl nezverejnili podmienky kontraktu, pričom prezradili iba to, že s Argentínčanom sa dohodli na dvojročnom pôsobení a jeho úlohou bude doviesť klub na "nové výšky". V domácej súťaži Maradonov nový klub figuruje na štvrtej priečke a nového kouča hľadal od marcového prepustenia Sergia Fariasa. Bývalý hviezdny hráč sa po podpise zmluvy vrátil do vlasti a kormidla sa ujme na budúci mesiac.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies