Manželský pár urobil ťažké rozhodnutie, aby zachránil aspoň jedno dieťa

NETKY.SK • 24 August 2017, 16:52 • 2 min
Manželský pár urobil ťažké rozhodnutie, aby zachránil aspoň jedno dieťa

EDINBURG - Manželia Jemma Haig a Murray McKirdym sa tešili na príchod nového člena rodiny, keď im jedného dňa lekári oznámili hroznú správu.

slovakia

left justify in out

Ultrazvuk odhalil, že Jemma má v brušku namiesto jedného až tri deti oddelené plodovou blanou. V jednej bol chlapček a v druhej siamské dvojčatá zrastené hrudníkmi, mali jedno srdce, spoločný respiračný, tráviaci a obehový systém.

 

Lekári dali rodičom na výber, buď sa vzdajú dvojičiek a zachránia aspoň chlapčeka, alebo prídu o všetky deti. Ako píše denník Metro, hrozilo aj to, že zákrok môže spôsobiť potrat.  

 

Jemma po zákroku chlapčeka nosila 32 týždňov a potom prišli komlikácie. Začala silno krvácať a musela okamžite porodiť, aby neohrozila vlastný život.

 

Thomas sa narodil cisárskym rezom a tri týždne sa zotavoval v inkubátore. Teraz je však už v poriadku a dopĺňa rodinku spolu so sestrou Abigail.

 

img

Foto: Youtube

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies