ManU vypadol v 4. kole Ligového pohára, s Middlesbrough prehral rozstrel

NETKY.SK • 29 Október 2015, 07:47 • 2 min
ManU vypadol v 4. kole Ligového pohára, s Middlesbrough prehral rozstrel

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru United skončili svoje účinkovanie v tohtosezónnej edícii Ligového pohára už vo 4. kole. V mimoriadne vyrovnanom zápase nestačili doma na FC Middlesbrough a po deväťdesiatich minútach bez gólu podľahli druholigistovi v jedenástkovom rozstrele 1:3. V ňom zaváhalo na domácej strane skúsené trio Wayne Rooney, Michael Carrick aj Ashley Young.

slovakia

left justify in out

Favorit stál na pokraji vypadnutia už v závere riadnej hracej doby, no niekoľkými skvelými zákrokmi ho podržal náhradný brankár Sergio Romero. V závere druhého predĺženia mali zasa "červení diabli" viacero možností rozhodnúť, no gólu sa nedočkali a následne pykali. Druhý rok po sebe tak neprekročí tím holandského trénera Louisa van Gaala štvrťfinálové brány turnaja, keďže vlani stroskotal už v 2. kole na pôde treťoligového Milton Keynes Dons po prehre 0:4. V Ligovom pohári skončili ešte v utorok aj ďalší dvaja giganti z Londýna - Arsenal aj Chelsea.

 

V ďalších dueloch si naopak favoriti poradili so svojimi súpermi a do štvrťfinále postúpili Manchester City, Southampton aj FC Liverpool so slovenským stopérom Martinom Škrtelom. "The Reds" zároveň prvýkrát triumfovali pod vedením nemeckého kouča Jürgena Kloppa.

 

Anglický ligový pohár - 4. kolo, výsledky:

Manchester United - FC Middlesbrough 0:0, 1:3 na 11 m

 

 

FC Liverpool - FC Bournemouth 1:0 /M. ŠKRTEL za domácich od 33 min./

 

 

FC Southampton - Aston Villa 2:1

Manchester City - Crystal Palace 5:1

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies