Manchester City sleduje Cavaniho po tom, ako útočník pripustil, že by mohol v lete opustiť Neapol

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 11:54 • 2 min
Manchester City sleduje Cavaniho po tom, ako útočník pripustil, že by mohol v lete opustiť Neapol

Manchester City sleduje Cavaniho po tom, ako útočník pripustil, že by mohol v lete opustiť Neapol - Futbal MANCHESTER - Manchester City sleduje situáciu v Neapole po tom, čo Edinson Cavani pripustil, že by v lete mohol opustiť klub. Favoritom na získanie

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester City sleduje situáciu v Neapole po tom, čo Edinson Cavani pripustil, že by v lete mohol opustiť klub.

Favoritom na získanie £40 miliónového útočníka však naďalej ostáva Chelsea Londýn.

V rozhovore pre taliansku televíziu, sa Cavaniho opýtali, či zostane v Neapole aj keby sa klubu nepodarilo kvalifikovať do Ligy majstrov.
Odpovedal: "Neviem, klub sa zaoberá takýmito vecami. Ja sa zameriavam len na hranie ​​futbalu a aby sme vyhrali v každom zápase. Klub myslí na ten zvyšok a vedia, čo majú robiť."

Hráčov agent ešte pridal tento komentár pre Canale 34:

 

"Nechcem odpovedať na otázky o tom, či Cavani zostane alebo odíde. Edinson na to odpovedal v sobotu a bol veľmi jasný, ale každý si môže vyložiť jeho odpoveď ako chce. Pre každého hráča je dôležité mať v tíme veľmi jasnú budúcnosť, ale finančné záležitosti sú tiež dôležité. Neapol má vážny projekt a každý hráč by chcel byť jeho súčasťou. Cavani má zmluvu a chce ju dodržať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies