Magazín Kicker: Guardiola je nespokojný s niektorými hráčmi Bayernu

NETKY.SK • 28 Január 2016, 15:49 • 2 min
Magazín Kicker: Guardiola je nespokojný s niektorými hráčmi Bayernu

BERLÍN - Bayern Mníchov síce vedie tabuľkové poradie najvyššej nemeckej futbalovej súťaže s osembodovým náskokom pred rivalom Borussiou Dortmund, ale pred nedeľným domácim stretnutím 19. kola I. bundesligy 2015/2016 s Hoffenheimom nie je v tábore úradujúceho majstra všetko v poriadku.

slovakia

left justify in out

Tréner Pep Guardiola sa chce s pôsobením na lavičke bavorského veľkoklubu rozlúčiť ziskom treble, no vrásky mu robia vlastní zverenci.


Štyridsaťpäťročný španielsky kouč je podľa magazínu Kicker nespokojný s nedostatočným profesionalizmom niektorých hráčov a ich správaním mimo trávnika, predovšetkým výjazdami do zahraničia. Tiež mu vadila ich nadváha po zimnej prestávke. Mníchovčanov okrem toho trápia početné zdravotné problémy.
Najnovším prírastkom na listine zranených je obranca Jérome Boateng (slabiny), ktorý bude najbližšie k dispozícii koncom tejto sezóny.

 

Predseda predstavenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge požiadal Nemecký futbalový zväz (DFB), aby zadáka ušetril od reprezentačných povinností až do úplného zotavenia. Dvadsaťsedemročný Boateng konzultoval s bývalým lekárom Bavorov Hansom-Wilhelmom Müllerom-Wohlfahrtom. Ten Bayern opustil v apríli 2015 po 38 rokoch spolupráce pre nezhody s Guardiolom. "Mám plnú dôveru ku Pepovi a jeho tímu," zdôraznil Rummenigge napriek Boatengovej sólovej akcii s Müllerom-Wohlfahrtom.


Mníchovu chýbajú tiež Franck Ribéry, Mario Götze, Medhi Benatia, Rafinha či Sven Ulreich.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies