Macklemore & Ryan Lewis vystúpia vo Viedni

NETKY.SK • 26 Október 2015, 12:21 • 2 min
Macklemore & Ryan Lewis vystúpia vo Viedni

VIEDEŇ - Americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis sa v sobotu 19. marca predstaví vo viedenskej Stadthalle. Koncert bude súčasťou európskeho turné, ktoré odštartujú 1. marca v Antverpách a ukončia ho 27. apríla v Londýne.

slovakia

left justify in out

Okrem toho vystúpia napríklad aj v Osle, Štokholme, Kodani, Berlíne, Hamburgu, Paríži, Lisabone, Madride, Miláne, Mníchove, Amsterdame či Dubline. Hosťami turné budú Raury a XP. Vstupenky na viedenský koncert sa dostanú do predpredaja 28. októbra.

 

Macklemore & Ryan Lewis sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2009. Skupinu tvoria 32-ročný rapper Ben Haggerty a 27-ročný dídžej a producent Ryan Lewis. Formácia má na konte debutový album The Heist ( 2012), z ktorého pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) a Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo vlani v januári štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami. V auguste tohto roka predstavili skladbu Downtown, ktorá je prvým singlom z pripravovanej druhej štúdiovky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies