Macklemore & Ryan Lewis vydajú svoj nový album vo februári

NETKY.SK • 17 Január 2016, 10:21 • 2 min
Macklemore & Ryan Lewis vydajú svoj nový album vo februári

USA - Americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis vydá svoj druhý štúdiový album This Unruly Mess That I've Made 26. februára.

slovakia

left justify in out

Interpreti o ňom informovali prostredníctvom traileru na Youtube, v ktorom zverejnili viaceré zábery z nahrávania. Novinka obsahuje singel Downtown, ktorý dvojica predstavila vlani v auguste, či skladby Kevin a Growing Up (Sloane's Song). Na poslednej spomínanej spolupracovali so spevákom Edom Sheeranom.


Macklemore & Ryan Lewis sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2009. Skupinu tvoria 32-ročný rapper Ben Haggerty a 27-ročný dídžej a producent Ryan Lewis. Formácia má na konte debutový album The Heist (2012), z ktorého pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) a spomínaný Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo vlani v januári štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies