Lúpil v herni, polícia prosí o pomoc pri stotožnení

NETKY.SK • 28 August 2015, 13:01 • 2 min
Lúpil v herni, polícia prosí o pomoc pri stotožnení

BRATISLAVA - Topoľčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti muža na záberoch z bezpečnostnej kamery.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková, muž vo štvrtok 27. augusta približne o 5:00 ráno lúpil v herni na Pribinovej ulici v Topoľčanoch. Po tom, ako dohral na automate, požiadal pracovníčku o vyplatenie výhry. Keď sa žena zohla za barový pult po peňaženku, muž jej ju so slovami: "Daj to sem!" vytrhol z ruky. Z herne ušiel s lupom 145 eur.


Podozrivý má 30 až 35 rokov, je vysoký približne 180 centimetrov, chudý. Má hranatú tvár, krátke rovné hnedé vlasy, mierne strnisko, nosí dioptrické okuliare s čiernym rámom. Oblečené mal svetlohnedé športové nohavice, športovú tmavohnedú mikinu s kapucňou a športové poltopánky hnedej farby. Na ramene mal detský modro-ružový ruksak. 


Akékoľvek informácie o osobe na záberoch je možné poskytnúť na polícii, prípadne na čísle 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies