Lupiči vtrhli do domu ako policajti, potom domácich dobili a vybielili trezor

NETKY.SK • 1 Február 2018, 13:33 • 2 min
Lupiči vtrhli do domu ako policajti, potom domácich dobili a vybielili trezor

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA - Dvaja maskovaní lupiči vtrhli v stredu večer do domu v obci Teplý vrch v okrese Rimavská Sobota.

slovakia

left justify in out

Muža zbili a prinútili ho otvoriť trezor. Ukradli viac ako 54-tisíc eur. Predstierali, že sú policajti. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, páchatelia zabúchali na vchodové dvere s tým, že ide o protidrogovú akciu. Keď 29-ročná žena otvorila dvere, nastriekali jej do tváre slzotvorný plyn a prinútili ju ľahnúť si na zem.

 

To isté spravili aj 41-ročnému mužovi. Tomu aj spútali ruky a dostal niekoľko úderov gumeným obuškom do hlavy a chrbta. Museli im otvoriť trezor, vybrali z neho peniaze a ušli na aute. Muž skončil so zraneniami hlavy a chrbtice. Polícia začala trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin lúpeže a porušovanie domovej slobody. Páchateľom hrozí trest na 10 až 15 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies