Logan Lerman si zrejme zahrá v trileri Tracking of a Russian Spy

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 09:32 • 2 min
Logan Lerman si zrejme zahrá v trileri Tracking of a Russian Spy

LOS ANGELES - Americký herec Logan Lerman rokuje o úlohe v romantickom trileri Tracking of a Russian Spy od Nimu Nourizadeha.

slovakia

left justify in out

V snímke, ktorá je adaptáciou rovnomennej autobiografickej knihy Mitcha Swensona, by sa mal predstaviť v hlavnej úlohe. Podľa informácií magazínu The Hollywood Reporter je 25-ročný rodák z Beverly Hills v záverečnej fáze rokovaní. 

Dej snímky sa zameria na tajný milostný vzťah spomínaného novinára Swensona a tajomnej Rusky menom Kaťa, ktorú stretol v jednom z newyorských nočných klubov. Po tom, ako polícia zadržala desať rusko-amerických občanov za špionáž v prospech Ruska sa však Kaťa stratila. Táto udalosť ho prinúti vydať sa do Moskvy a zistiť, kým naozaj bola, pričom sa dostane do spleti intríg a tajných vládnych operácií. Spomínanú Kaťu by mala stvárniť anglická herečka Olivia Cooke, ktorá je tiež v záverečnej fáze rokovaní. Výrobu snímky zastrešujú spoločnosti StudioCanal a The Picture Company.

Logan Lerman je známy najmä ako predstaviteľ titulnej roly v rodinných dobrodružných filmoch Percy Jackson: Zlodej blesku (2010) a Percy Jackson: More oblúd (2013). Zahral si aj v snímkach Osudový dotyk (2004), Sovie húkanie (2006), Číslo 23 (2007), 3:10 vlak do Yumy (2007), Traja mušketieri (2011), Charlieho malé tajomstvá (Ten, kto stojí v kúte, 2012), Noe (2014) alebo Železné srdce (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies