LM: Sancho s prvým gólom v drese United, Chelsea zdolala Juventus rozdielom triedy

NETKY.SK • 24 November 2021, 12:17 • 2 min
LM: Sancho s prvým gólom v drese United, Chelsea zdolala Juventus rozdielom triedy

VILLAREAL – Futbalisti Manchestru United zdolali na domácej pôde španielskeho Villarealu tím Unaya Emeryo 2:0. Jadon Sancho strelil svoj prvý gól v drese červených diablov, ktorý si touto výhrou zaistili postup do vyraďovacej časti LM. Juventus zažil svoju najvyššiu prehru v histórii LM.

slovakia

left justify in out

Van de Beek aj Sancho využili svoju šancu od nového trénera

Obaja hráči, ktorí nedostávali od Oleho Gunnara Solksjaera takmer žiadny priestor, nastúpili do tohto zápasu v základnej zostave. Donny Van De Beek odohral 66. minút a potom ho nahradil Bruno Fernandes. Jadon Sancho odohral takmer celý zápas a dokonca v 90. minúte uzavrel skóre na záverečných 2:0.

 

Villareal bol zo začiatku aktívnejším tímom, no ich snaha nebola odmenená žiadnym gólom do siete United. Manchester mal pomalší rozbeh a svoje dva góly skórovali hostia až v poslednej polhodine hry. Najprv sa v 78. minúte presadil krásnym lobom ponad brankára Cristiano Ronaldo a v 90. minúte si svoje strelecké konto otvoril tvrdou ranou pod brvno mladý Angličan Jadon Sancho

 

 

Juventus dostal od Chelsea školácku lekciu

Oba tímy majú už postup istý a tento zápas bol skôr súbojom o prestíž a hlavne o prvé miesto v tabuľke skupiny H. V prvom zápase týchto gigantov vyhral najtesnejším možným rozdielom Allegriho Juventus. Tentokrát sa domáca Chelsea pripravila takmer dokonalo a Juventusu udelila najvyššiu porážku v klubovej histórii Juventusu v LM 4:0.

 

"Tím si počínal skutočne skvele. Je také náročné streliť góly mužstvu, akým je Juventus, no my sme si vypracovali množstvo šancí. Chalani si zaslúžia uznanie za úžasný výkon a fantastický výsledok," tešil sa tréner "The Blues" Thomas Tuchel.

 

Chelsea sa v prvom polčase presadila iba raz, v 25. minúte otvoril skóre obranca Chelsea Trevor Chalobah. Druhý polčas bol čisto v réžii Chelsea a postupne sa presadili Reece James, Hudson-Odoi a posledný gól domácich pridal v závere útočník Timo Werner.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies