LM: Lobotkov Neapol nastrieľal 6 gólov, Barcelona prehrala na pôde Interu

NETKY.SK • 5 Október 2022, 09:25 • 2 min
LM: Lobotkov Neapol nastrieľal 6 gólov, Barcelona prehrala na pôde Interu

AMSTERDAM - Futbalisti Neapolu zvíťazili v utorkovom zápase Ligy majstrov na pôde Ajaxu Amsterdam vysoko 6:1. Hostia tak zvládli aj tretí duel A-skupiny a naďalej vedú tabuľku s plným počtom 9 bodov. V ich drese hral do 80. minúty slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

slovakia

left justify in out

Neapol je v tejto sezóne nezastaviteľný

 

Ako prví sa dostali do vedenia domáci, no Neapol začal od 18. minúty potvrdzovať úlohu favorita. Na presný zásah Giacoma Raspadoriho nadviazali do prestávky Giovanni Di Lorenzo a Piotr Zielinski. Raspadori pridal ďalší gól hneď po prestávke a na konečný výsledok upravil Giovanni Simeone po vylúčení Dušana Tadiča.

 

 

Z víťazstva sa tešil aj Milan Škriniar, ktorého Inter Miláno zdolal Barcelonu tesne 1:0. Tri body zariadil domácim Hakan Calhanoglu, pričom Pedrimu sa na druhej strane podarilo vyrovnať, systém VAR však neuznal gól pre ruku. Milánčania tak preskočili Barcelonu a v rámci C-skupiny figurujú na druhom mieste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies