Lídrom amerického výberu na MS bude víťaz dvoch etáp na Vuelte Ben King

NETKY.SK • 11 September 2018, 10:19 • 2 min
Lídrom amerického výberu na MS bude víťaz dvoch etáp na Vuelte Ben King

COLORADO SPRINGS - Americká cyklistická federácia USA Cycling zverejnila kompletnú nomináciu na majstrovstvá sveta, ktoré sa uskutočnia koncom septembra v rakúskom Innsbrucku.

slovakia

left justify in out

Lídrom mužského tímu v pretekoch s hromadným štartom bude Ben King z družstva Dimension Data, Informoval o tom portál Velonews.com.

Dvadsaťdeväťročný King momentálne predvádza výborné výkony na pretekoch Grand Tour Vuelta a Espaňa, kde si pripísal už dve etapové prvenstvá. V oboch prípadoch triumfoval v kopcovitom teréne a podobný profil čaká na cyklistov aj v Innsbrucku. Rodák z Richmondu dosiahol v profesionálnej kariére iba päť víťazstiev, z toho raz ovládol národný šampionát.

Kingovi budú na západe Rakúska pomáhať Sepp Kuss (Team LottoNL-Jumbo), Brent Bookwalter (BMC Racing) a Peter Stetina (Trek-Segafredo). Náhradníkom je Nate Brown (EF Education First-Drapac). Do časovky jednotlivcov postavia Američania dvojicu cyklistov z tímu BMC Racing - Joeyho Rosskopfa a Tejaya van Garderena.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies