Leicester prehral už viackrát ako počas celej minulej sezóny

NETKY.SK • 15 Október 2016, 17:11 • 2 min
Leicester prehral už viackrát ako počas celej minulej sezóny

LONDÝN - Anglický futbalový majster Leicester City nemal nárok na úspech v sobotňajšom úvodnom zápase 8. kola Premier League.

slovakia

left justify in out

Zverenci Claudia Ranieriho podľahli na trávniku Chelsea hladko 0:3, keď už do prestávky rozvlnili sieť Diego Costa a Eden Hazard. Costov siedmy gól sezóny, ktorým potvrdil pozíciu streleckého lídra celej súťaže, prišiel už po siedmich minútach, keď sa po rohovom kope ocitol úplne sám pred brankárom hostí Kasperom Schmeichelom. Hazard v 33. min profitoval z niekoľkých nečakaných odrazov lopty a v brejku predviedol vybiehajúcemu Schmeichelovi úspešný "hokejový" blafák. Na konečných 3:0 na Stamford Bridge pečatil v 80. min Victor Moses.


Zatiaľ čo Chelsea v sezóne piatykrát zvíťazila a v neúplnej tabuľke 8. kola je piata, Leicester si pripísal štvrtú prehru v novom súťažnom ročníku PL a priebežne je až trinásty. Pre porovnanie, počas celej vlaňajšej majstrovskej sezóny hráči Leicesteru utŕžili iba tri prehry (bilancia 23-12-3). Ďalšia neúprosná štatistika vraví, že Leicester prehral o tri góly všetky tri zápasy v Premier League, po ktorých nasledovalo ich vystúpenie v Lige majstrov - predtým s Manchestrom United aj FC Liverpool zhodne 1:4. V elitnej európskej klubovej súťaži si však zatiaľ anglický šampión počína ako ostrieľaný harcovník, vo dvoch zápasoch zaznamenal dve víťazstvá a je na čele G-skupiny. Najbližšie čaká na Leicester v utorok 18. 10. domáci súboj proti FC Kodaň.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies