Legendárneho Wanderleia Silvu zrazilo auto

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 13:38 • 2 min
Legendárneho Wanderleia Silvu zrazilo auto

RIO DE JANEIRO - Wanderleia Silvu pred pár dňami zrazilo auto, jeho fanúšikovia sa o tom dozvedeli z jeho oficiálnej Facebookovej stránky. Podľa postu sa mu stala nešťastná udalosť pri ceste domov z tréningu.

slovakia

left justify in out

Našťastie náraz nebol smrteľný, zranil si ale rameno ktoré mu budú musieť operovať. Na Facebooku o celej udalosti píše jeho tím. Najprv písali o tom, že ho budú operovať hneď v ten deň a že žiadajú fanúšikov aby sa zaňho modlili. No neskôr pustili do sveta správu, ktorá hovorí o tom, že operáciu museli preložiť.

 

Wanderlei Silva je momentálne zápasníkom Bellatoru FC a Rizin FF. Naposledy sme ho mohli vidieť na galavečeri Rizin FF 1, kde nezápasil podľa pravidiel MMA ale nastúpil v grapplingovom zápase proti Kazushimu Sakurabovi. S ním sa už mimochodom v ringu stretol a to hneď trikrát, zakaždým zvíťazil. Teraz to vyzeralo skôr ako exhibícia a zápas skončil nerozhodne. . Najbližšie by sa mal predstaviť na ďalšej z akcií Rizinu v pyramíde v ktorej budú súťažiť zápasníci bez váhového rozdielu.

 

Wanderlei Silva je priekopníkom MMA, svoju kariéru začal v roku 1996. Na svojom konte má 47 profesionálnych zápasov z nich 35 výhier a 12 prehier. Preslávil sa v legendárnej Pride FC, ale tak isto aj v UFC. Zápasil proti menám ako Vitor Belfort, Tito Ortiz, Kazushi Sakuraba, Mirko Filipovic,Quinton Jackson, Ricardo Arona a ešte mnohým ďalších.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies