Laporte z Bilbaa štyri mesiace mimo hry

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 09:03 • 2 min
Laporte z Bilbaa štyri mesiace mimo hry

BILBAO - Francúzsky mládežnícky futbalový reprezentant Aymeric Laporte si pre komplikované zranenie pravej nohy nezahrá štyri mesiace. Informoval o tom hráčov klubový zamestnávateľ Athletic Bilbao. Laporte si v minulotýždňovom domácom kvalifikačnom stretnutí o postup na majstrovstvá Európy hráčov do 21 rokov so Škótskom (2:0) zlomil nohu a vyvrtol členok.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný talent v utorok podstúpil operáciu. "Hráča v utorok operovali, zákrok prebehol hladko. Najbližších 48 až 72 hodín zostane na pozorovaní. Ak nenastanú žiadne komplikácie, pustia ho do domáceho liečenia. Odhadovaná doba liečenia pri týchto úrazoch býva tri až štyri mesiace," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení baskického klubu.

 

Obranca Laporte je žiadaným artiklom na futbalovom trhu. Hovorí sa napríklad o záujme Manchestru City, FC Barcelona či Paríža St. Germain. Nastúpil v oboch dueloch play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016 proti slovenskému MŠK Žilina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies