Lance Bass bude v USA moderovať zoznamovaciu šou pre gejov

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 18:08 • 2 min
Lance Bass bude v USA moderovať zoznamovaciu šou pre gejov

NEW YORK - Americký spevák, tanečník, herec a producent Lance Bass bude moderovať televízny program Finding Prince Charming. V novej reality šou sa 13 mužov bude uchádzať o srdce "jedného z najpríťažlivejších gejov USA". Tvorcovia programu jeho identitu zatiaľ taja.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný člen už nefungujúcej skupiny 'N Sync bude hlavnej tvári programu pomáhať vybrať si spomedzi nápadníkov žijúcich spoločne v jednom dome. Šou v súčasnosti vzniká v produkcii televízie Logo. Na jej obrazovky by sa mala dostať na jeseň.

 

James Lance Bass sa preslávil vďaka formácii 'N Sync, ktorá má na konte hity ako Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me, Gone alebo Girlfriend (feat. Nelly). Objavil sa vo viacerých filmoch a zviditeľnil sa aj pokusom dostať sa do vesmíru vo vesmírnej lodi Sojuz, čo sa mu ani po niekoľkomesačnom tréningu nepodarilo, pretože prišiel o sponzorov.

 

O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril v júli 2006, za čo mu udelili Human Rights Campaign Visibility Award. V roku 2007 vydal autobiografiu Out of Sync. Predvlani sa zosobášil s Michaelom Turchinom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies