Mladý muž prežil desivý záver dovolenky

NETKY.SK • 4 Máj 2019, 11:04 • 2 min
Mladý muž prežil desivý záver dovolenky

Piesočnaté pláže k poriadnej letnej dovolenke pri mori neodmysliteľne patria. Michael Dumas z Memphisu sa im ale asi po poslednej dovolenke začne vyhýbať oblúkom. Neuveríte, čo spôsobilo obyčajné zahrabanie do piesku.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný mladík si vyrazil s priateľmi na Floridu, kde si okrem kúpania tiež užívali zábavu na pláži. Všetko prebiehalo bez problémov do doby, než sa všetci rozhodli mladíka zakopať do piesku tak, že mu trčala len hlava. Potom, čo sa spoločne odfotili, Michaela vyhrabali a išli na hotel.

 

O niekoľko dní neskôr sa ale dostavili prvé problémy. Na nohe sa mu urobili drobné ranky a pľuzgieriky. Potom sa dostavila únava a Michael skončil na pohotovosti. Keď mu nohu plnú vystúpených pľuzgierov prezreli lekári, zhrozili sa. Zistili, že pľuzgiere v skutočnosti tvoria niekoľko centimetrové dlhé chodbičky, v ktorých sa usídlili škrkavky. Tá najdlhšia merala osem centimetrov.

 

obrazok

 

Podľa lekárov sa parazity mladíkovi do nohy zavŕtali v piesku, nebol ale jediný. Aj ostatní kamaráti, ktorí s ním boli na pláži, začali trpieť rovnakými príznakmi a aj u nich sa objavili škrkavky. Dostať ich z tela ale nie je vôbec ľahké.

 

Michael síce užíva antibiotiká a steroidy, parazity sa ale v tele držia a cíti, ako sa mu hýbu pod kožou a zavrtávajú ďalej do nohy, píše portál Stars24. Lekári sa preto pokúsili škrkavky zmraziť, ani to ale nepomohlo. Chlapec si preto musel máčať nohy v bielidle a mal ich tak opuchnuté, že nemohol nosiť topánky. Podľa svojich slov by už nikdy na pláž nešiel bez topánok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies