Lacazette zatiaľ jediným strelcom Lyonu: Ťažím z dôvery celého tímu

NETKY.SK • 20 August 2016, 12:19 • 2 min
Lacazette zatiaľ jediným strelcom Lyonu: Ťažím z dôvery celého tímu

LYON - Alexandre Lacazette strelil v piatkovom dueli francúzskej futbalovej ligy Lyon - Caen ďalšie dva góly a zostáva jediným strelcom Olympiqueu v tejto sezóne. V úvodných dvoch zápasoch sezóny vsietil všetkých päť gólov svojho klubu.

slovakia

left justify in out

Francúzsky kanonier strelil v prvom zápase Lyonu na pôde Nancy hetrik, v tom domácom s Caen premenil dva pokutové kopy. Prvá penalta prišla v 31. minúte po faule chorvátskeho útočníka Ivana Santiniho, druhá v nadstavenom čase. Ferriho po prihrávke od Lacezetteho "skosil" obranca Syam Ben a lyonský kanonier ani na druhý raz nezaváhal. Zastavil tak narastajúci tlak súpera.

 

"Vedeli sme, že Caen príde hrať futbal. Odviedli dobrú prácu. Teší ma, že dôveru, ktorú do mňa vložil celý môj tím, som naplno zužitkoval," vyjadril sa po zápase Lacazette. Dvadsaťpäťročný útočník ešte pred sezónou otvorene hovoril o prestupe do iného klubu, keďže záujemcov spomedzi európskych gigantov bolo veľa. Povrávalo sa o jeho odchode do talianskeho Neapolu ako náhrada za Gonzala Higuaina či anglického Arsenalu. Na margo prestupových špekulácií po úspešnom štarte do novej sezóny uviedol: "Nemyslím si, že odídem."

Lyon je so šiestimi bodmi priebežne na čele francúzskej futbalovej Ligue 1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies