Kuriózny prípad v Šali: Policajti dávali vodičke papuču, tá bola z nej celá nadšená

NETKY.SK • 15 Január 2016, 14:53 • 2 min
Kuriózny prípad v Šali: Policajti dávali vodičke papuču, tá bola z nej celá nadšená

ŠAĽA – Príbehy, ktoré píše sám život sú azda najoriginálnejšie. Svoje by o tom vedela porozprávať aj majiteľka trojročného osobného auta, ktorá pochádza zo Šale.

slovakia

left justify in out

Nasadením „papuče“ na koleso auta spôsobili policajti obyvateľke Šale zjavne nefalšovanú radosť. Tento kuriózny prípad sa stal v stredu 13. januára popoludní na Kukučínovej ulici. Jej ukradnuté auto sa našlo vďaka tomu, že bolo odstavené v zákaze!

 

Hliadka mestskej polície zaregistrovala auto odstavené v zákaze. „Policajti konali v zmysle príslušných pravidiel, na auto nasadili blokovacie zariadenie známe ako papuča. Počas objasňovania priestupku sa nakontaktovali na majiteľku vozidla. Tá bola z papuče nadšená, pretože vďaka nej sa našlo jej ukradnuté auto,“ skonštatovala hovorkyňa mesta Šaľa Erika Kőrösi. Po páchateľovi alebo páchateľoch, ktorí auto odcudzili, pátra štátna polícia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies