Kuriozita v priamom prenose! Slovenský futbalista nenastúpil na zápas kvôli obrúčke

NETKY.SK • 20 August 2018, 11:41 • 2 min
Kuriozita v priamom prenose! Slovenský futbalista nenastúpil na zápas kvôli obrúčke

DEBRECÍN - Kuriózny úvod ponúkol piatkový zápas 5. kola najvyššej maďarskej futbalovej súťaže 2018/2019 medzi Debrecínom a MTK Budapešť (3:3). Zadák domáceho mužstva Erik Čikoš pôvodne figuroval v základnej zostave.

slovakia

left justify in out

Tesne pred výkopom stretnutia však nemohol dať dole z prstenníka obrúčku. Podľa pravidiel hráči nesmú počas zápasov nosiť šperky ani ich prelepovať náplasťou, aj keď rozhodcovia pri tomto väčšinou "prižmúria oko".

 

Na televíznych záberoch bolo vidno, ako 30-ročný Bratislavčan márne bojuje s prsteňom. Pomôcť sa mu snažili aj členovia debrecínskeho realizačného tímu, ale nikto neuspel. Po približne sedemminútovom čakaní trénerovi Debrecínu Andrásovi Herczegovi došla trpezlivosť a Čikoša v základnej jedenástke nahradil Erik Kusnyír. Niekdajší obranca Slovana Bratislava či Wisly Krakov nakoniec do stretnutia nezasiahol.

 

"Nikdy predtým sa mi to nestalo. S prsteňom hrávam už viac ako tri roky. Nemohol som však dostať z prsta dole. Povedal som to aj rozhodcovi, ale vravel, že s ním nemôžem hrať," uviedol Čikoš podľa webu Hajdú Online. "Uvidíme, ako to dopadne nabudúce. Neviem ho totiž dať dolu. Dúfam, že ďalší rozhodca mi umožní nastúpiť aj s obrúčkou, inak mi hrozí, že si v tejto sezóne už nezahrám," doplnil Erik Čikoš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies