Kucka víťazným gólom zlomil AS Rím: "Bolo to aj s prispením šťastia"

NETKY.SK • 28 Október 2011, 02:57 • 2 min
Kucka víťazným gólom zlomil AS Rím: "Bolo to aj s prispením šťastia"

Kucka víťazným gólom zlomil AS Rím: "Bolo to aj s prispením šťastia"

slovakia

left justify in out

img

Ústrednou persónou stredajšieho ligového zápasu talianskej Serie A medzi futbalistami FC Janov a AS Rím sa stal slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka. Gólom v 89. minúte rozhodol o víťazstve domácich Janovčanov na štadióne Luigiho Ferrarisa 2:1.
      Už kmeňový hráč Interu Miláno prišiel na ihrisko v pozícii striedajúceho hráča v 54. minúte. V tom čase viedli domáci 1:0, ale kvalitný súper dokázal zaslúžene vyrovnať. "AS bol veľmi ťažký súper, loptu držali veľmi dobre. Prvý polčas sa nám príliš nedarilo, dosť často nás prečíslili, nevedeli sme podržať loptu. Keď sa nám to napokon podarilo, obrancovia si s tým poradili. Až po tom, ako sme strelili gól, sme sa trošku ukľudnili a mali sme aj kus šťastia, pretože AS mal viacero šancí na gól. Druhý polčas sme zmenili taktiku, chceli sme sa vyrovnať ich hre, no majú mimoriadne dobré mužstvo a dokázali to aj využiť a vyrovnali," opísal priebeh duelu Kucka pre svoju oficiálnu internetovú stránku.
      Na konci zápasu sa ale presadil práve slovenský legionár a podľa vlastných slov aj s prispením šťasteny rozhodol o zisku dôležitých troch bodov pre "Rossoblu", ktorí sa v tabuľke Serie A posunuli na siedme miesto práve pred AS. "V 89. minúte sme kopali rohový kop, vysoká lopta letela na zadnú tyč. Tam ju hlavou sklopil Merkel a mne sa lopta odrazila so šťastím od nohy popod brankára. Bol z toho víťazný gól, stav sme udržali a získali sme dôležité tri body," povedal účastník MS 2010 v JAR.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies