Hokejový Kaufland Cup na Slovensku sa mal odhrávať o pár dní, no bol preložený. Kedy sa ho dočkáme?

NETKY.SK • 29 Január 2021, 11:17 • 2 min
Hokejový Kaufland Cup na Slovensku sa mal odhrávať o pár dní, no bol preložený. Kedy sa ho dočkáme?

BRATISLAVA - Známy medzinárodný hokejový turnaj konajúci sa na Slovensku je z dôvodu epidemiologickej situácie preložený.

slovakia

left justify in out

Medzinárodný hokejový turnaj Kaufland Cup, predtým známy ako Slovakia Cup, bol presunutý z februárového asociačného termínu na aprílový. Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) sa tak rozhodlo z dôvodu pretrvávajúcej epidemiologickej situácie na Slovensku. SZĽH o tom informuje na oficiálnom webe.

Kaufland Cup 2020 bol poslednou akciou seniorskej hokejovej reprezentácie pred vypuknutím pandémie koronavírusu. Slováci budú obhajovať prvenstvo na turnaji až v apríli 2021 v rámci prípravy na majstrovstvá sveta. Súperi slovenskej reprezentácie budú známi neskôr. "Situácia s pandémiou u nás nie je dobrá. Organizovať taký turnaj by spôsobilo viacero komplikácii nám aj hráčom. Rozhodli sme sa, že budeme hľadať náhradné riešenie. Po dohode s našim generálnym partnerom Kauflandom sme sa rozhodli, že Kaufland Cup 2021 odohráme v apríli v rámci prípravy na svetový šampionát,“ povedal bývalý hokejový reprezentant a súčasný prezident SZĽH Miroslav Šatan.

 



V náročnom aprílovom asociačnom termíne čaká zverencov trénera Craiga Ramsayho aj tradičná séria Euro Hockey Challenge proti tímom Nemecka, Rakúska a Česka a tiež dva prípravné zápasy proti Nórom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona