Kubánsky spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni El Destino, tvorili ho i Slováci

NETKY.SK • 27 August 2015, 13:16 • 2 min
Kubánsky spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni El Destino, tvorili ho i Slováci

BRATISLAVA - Kubánsky spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni El Destino, na ktorej sa podieľal aj slovenský producent Peter Pann. O réžiu klipu sa postaral Dušan Krajčovič.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť talianske destinácie Burano, Lido či Benátky, tanečné skupiny Bailadora Dance Group, Sangre Nueva či Latino Culture Project de Miguel Méndez. Capoeiru predviedli Abadá Capoeira Slovakia, o bubnovú šou sa postarali Campana Batucada.


Pieseň El Destino sa bude nachádzať na albume, ktorý s Eusebiom pripravuje spomínaný Peter Pann. "Pripravujeme spolu celý album, ktorý vyjde budúci rok. Sadli sme si ľudsky, aj profesionálne, takže fanúšikovia takejto hudby u nás sa naozaj majú na čo tešiť," prezradil Kubánec žijúci na Slovensku. "Ľudia sa tu vedia baviť, ženy špeciálne si našu hudbu riadne užívajú. Vidno to na koncertoch, že aj Slováci sú riadne temperamentný národ, asi preto sa mi tu tak páči," dodal.


Eusebio pôsobil v niekoľkých hudobných zoskupeniach. S formáciou Monte Rey nahral na Kube dva albumy. Spolupracovali s ním tiež Los Callejeros alebo Čistychov. Zo spomínaného pripravovaného sólového albumu už zverejnil aj single Alegria a Bailame.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies