Krasokorčuľovanie ME: V dnešnej exhibícii budú aj Sabovčík či juniorka Letenayová

NETKY.SK • 31 Január 2016, 11:23 • 2 min
Krasokorčuľovanie ME: V dnešnej exhibícii budú aj Sabovčík či juniorka Letenayová

BRATISLAVA - Organizátori majstrovstiev Európy 2016 v krasokorčuľovaní prezradili menoslov 23 korčuliarov, ktorí sa predstavia v nedeľňajšej exhibícii podujatia na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

slovakia

left justify in out

Program otvorí po 14.30 h legendárny Jozef Sabovčík, nasledovať bude slovenská juniorka Nina Letenayová. V prvej skupine sa predstavia aj bronzový Rus Maxim Kovtun, strieborní medailisti zo súťaží žien a tanečných párov, český reprezentant Michal Březina či slovenskí tanečníci Federica Testa s Lukášom Csölleyom.


Druhú skupinu otvorí slovenská reprezentantka Nicole Rajičová nasledovaná ruskou bronzovou medailistkou Annou Pogorilou. Chýbať nebudú ani ďalší medailisti. Posledným by mal byť zlatý z mužskej súťaže Španiel Javier Fernández. Pre chorobu partnerky sa odhlásila víťazná športová dvojica Tatiana Volosožarová, Maxim Traňkov z Ruska.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies