Krasokorčuliar Moir čakal od trénerky viac, nie zlato súperov

NETKY.SK • 18 Február 2014, 14:06 • 2 min
Krasokorčuliar Moir čakal od trénerky viac, nie zlato súperov

SOČI - Kanadský krasokorčuliar Scott Moir ťažko trávi neúspech v boji o obhajobu zlatej medaily v tancoch na ľade na zimných olympijských hrách v Soči.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kanadský krasokorčuliar Scott Moir nevie stráviť neúspech v boji o obhajobu zlatej medaily v tancoch na ľade na zimných olympijských hrách v Soči. Dvadsaťšesťročný rodák z Ontária obsadil spolu so svojou partnerkou Tessou Virtueovou v pondelok druhé miesto za americkou dvojicou Meryl Davisová - Charlie White. Američania triumfovali pred Kanaďanmi o 4,5 bodu. Pikantériou a v Moirových očiach červeným súknom je skutočnosť, že oba páry vedie ruská trénerka Marina Zujevová. "Niekedy sme mali pocit, že Zujevová nie je na našej strane," vyhlásil Moir. "Celkovo sa udialo tento rok mnoho zvláštnych vecí. Očakávali sme, že Marina sa nám bude venovať tak ako vo Vancouveri," uviedol sklamaný kanadský reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies