Krach maďarských aerolínií Málev zasiahol aj tisícky Slovákov

NETKY.SK • 3 Február 2012, 12:42 • 2 min
Krach maďarských aerolínií Málev zasiahol aj tisícky Slovákov

Krach maďarských aerolínií Málev zasiahol aj tisícky Slovákov

slovakia

left justify in out

img

Krach maďarského národného dopravcu Málev zasiahol aj tisícky slovenských turistov. Tých, ktorí už majú kúpené letenky tejto spoločnosti, a tiež klientov, ktorí s aerolíniami odleteli do zahraničia. "Očakávame, že vonku ostalo niekoľko tisíc ľudí, ktorí leteli so spoločnosťou Málev," odhadol Lukáš Švaro z pelikan.sk, internetového predajcu leteniek.
      V súčasnosti sa podľa jeho slov očakávajú bližšie informácie od Medzinárodnej asociácie leteckých dopravcov (IATA). "Asociácia by mala uviesť, ako bude teraz nasledovať refundácia zakúpených leteniek," dodal Švaro.
      Krach dopravcu zasiahol podľa jeho slov najmä trhy v Maďarsku a na Slovensku. "Na všetkých trhoch, kde pôsobíme, ide o obrovské množstvo leteniek, pričom počítame, že krach zasiahol niekoľko tisíc našich klientov," opísal Švaro.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies