Kniha Gorila od Toma Nicholsona je už na stránke internetového kníhkupectva

NETKY.SK • 6 Február 2012, 08:00 • 2 min
Kniha Gorila od Toma Nicholsona je už na stránke internetového kníhkupectva

Kniha Gorila od Toma Nicholsona je už na stránke internetového kníhkupectva - Politika Kniha o spise Gorila od kanadsko-slovenského novinára Toma Nicholsona sa už objavila na internetovej stránke kníhkupectva Martinus. sk.

slovakia

left justify in out

img

Kniha o spise Gorila od kanadsko-slovenského novinára Toma Nicholsona sa už objavila na internetovej stránke kníhkupectva Martinus.sk. Kníhkupectvo zverejnilo ešte začiatkom roka informáciu o tom, že sa publikácia pripravuje. Knihu, ktorej vydanie zakázal súd, si tak už ľudia môžu nezáväzne objednať.
      "Začiatkom roka sme ju zaradili do nášho katalógu. Robíme to u väčšiny kníh hneď, keď vieme, že by mali vyjsť," uviedol pre TASR šéf kníhkupectva Martinus.sk Michal Meško. Kniha je tak zaradená do katalógu na nezáväznú rezerváciu záujemcov. "Záväzná rezervácia sa spustí až posunutím knihy do predpredaja, čo sa zatiaľ ešte nestalo," dodal Meško.
      Kniha sa totiž na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu Bratislava I zo štvrtka (2. 2.) zatiaľ nesmie vydať a nebude sa ani distribuovať. Údajný spis Gorila, o ktorom publikácia je, sa zaoberá okrem iného aj korupčnými praktikami finančnej skupiny a politikov v štátnych podnikoch. Novinár Nicholson chcel vydať knihu pôvodne ešte pred marcovými predčasnými parlamentnými voľbami. "Pre nás sa v súčasnosti nič nemení, knihu sme nemali spustenú do predaja. Uvádzame ju len ako pripravovaný titul," konštatoval Meško.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies