Klub z Kosova ponúka Suarezovi prechodný azyl

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 16:18 • 2 min
Klub z Kosova ponúka Suarezovi prechodný azyl

BELEHRAD - Kosovský futbalový klub Hajvalia Priština ponúka uruguajskému útočníkovi Luisovi Suarezovi dočasný "azyl". Športový riaditeľ klubu Xhavit Pacolli túži po tom, aby kanonier Liverpoolu hral za jeho tím, pokiaľ mu nevyprší štvormesačný trest za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Bota Sot ponúkol klub Suarezovi mesačný plat 1500 eur a úradujúcemu anglickému vicemajstrovi sumu 30-tisíc eur ako "odstupné" za kontroverzného útočníka. "Na základe trestu nemôže hrať Suarez najbližšie štyri mesiace. No keďže Medzinárodná futbalová federácia neuznáva Kosovo, myslím si, že Luis by mohol hrať tu," citoval denník slová Pacolliho.

 

"Toto je maximum, ktoré môžeme ponúknuť. Niekomu to môže pripadať smiešne, ale to je všetko, čo pre neho môžeme urobiť. Pokiaľ je ochotný prísť a hrať za nás, bude tu vítaný. Keďže nie sme členmi FIFA, bolo by to pre neho ideálne," vyhlásil Pacolli.

 

Suarez dostal od disciplinárnej komisie FIFA za uhryznutie Chielliniho v zápase s Talianskom rekordný trest na deväť zápasov, suspendáciu na štyri mesiace a pokutu 100-tisíc švajčiarskych frankov (cca 82.210 eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies