Kisel má v Slavii pripravený post športového riaditeľa

NETKY.SK • 17 September 2013, 11:53 • 2 min
Kisel má v Slavii pripravený post športového riaditeľa

PRAHA - Futbalovú Slaviu Praha čakajú počas zimnej prestávky veľké zmeny, ktoré by sa podľa českého Sportu mali dotknúť aj jej súčasného kapitána Karola Kisela.

slovakia

left justify in out

Ten by sa mal stať funkcionárom na plný úväzok a za nového kapitána by mali vymenovať Davida Jarolíma. Generálny manažér Slavie Jaromír Šeterle zaujímavú rošádu nevylučuje: "Teraz je ešte predčasné o tom takto kategoricky hovoriť," uviedol pre Sport.

Tridsaťšesťročný Kisel má v Slavii dve zmluvy - ako hráč, aj ako manažér mládeže. V zime by sa ale jeho hráčska kariéra mala naplniť a začne pracovať na plný úväzok ako funkcionár. "Karol je už rozhodnutý," povedal muž blízky Kiselovi. V Edene je pre Kisela pripravená funkcia športového riaditeľa a bude priamym podriadeným generálneho riaditeľa Šeterleho. "Karol už v našom klube funguje ako manažér mládeže a ukazuje, že má pre túto funkciu všetky predpoklady. Až ukončí svoju hráčsku kariéru, do vedenia klubu sa s ním ráta," uviedol Šeterle. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies