Kim Kardashian vydá knihu fotografií selfie

NETKY.SK • 9 August 2014, 12:05 • 2 min
Kim Kardashian vydá knihu fotografií selfie

USA - Americká televízna celebrita Kim West, známa ako Kim Kardashian, vydá knihu fotografií selfie.

slovakia

left justify in out

Príležitostná herečka podpísala zmluvu so spoločnosťou Rizzoli’s Universe na vydanie 352-stranovej publikácie s názvom Kim Kardashian Selfish. Kniha sa má do predaja dostať 7. apríla 2015 za cenu necelých 20 amerických dolárov (v prepočte približne 15 eur) a bude obsahovať výlučne vlastné snímky televíznej celebrity.

 

Nápad vznikol, keď rovnakú knižku Kardashian vyrobila na Valentína pre svojho teraz už manžela, rappera Kanyeho Westa.

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies