KHL: Slovan začne v bránke s Garnettom, v kabíne črevná chrípka

NETKY.SK • 26 August 2015, 13:18 • 2 min
KHL: Slovan začne v bránke s Garnettom, v kabíne črevná chrípka

BRATISLAVA - Črevná chrípka vážne zasiahla do skladania zostavy tímu HC Slovan Bratislava na úvodný tohtosezónny duel v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) proti Admiralu Vladivostok.

slovakia

left justify in out

Pre spomenutú zdravotnú indispozíciu nemá tréner Miloš Říha k dispozícii brankára Barryho Brusta, obrancu Cama Barkera ani útočníka Roka Tičara. V stredu 26. augusta o 19.30 h Slovan nastúpi v bránke od začiatku Michael Garnett, kryť chrbát mu bude mladík Christián Pavlas.

 

Hlavný kouč pošle do hry v obrane Lukáša Kozáka s Michalom Sersenom, Tomáša Starostu s Ivanom Švarným a Vladimíra Mihálika s Jurajom Valachom. Post siedmeho beka zostal pre Patrika Lužu. Elitný útok vytvoria kapitán Tomáš Surový s Václavom Nedorostom a Ladislavom Nagyom, v druhej formácii vykorčuľujú Žiga Jeglič, Dávid Skokan a Andrej Šťastný, v tretej Lukáš Kašpar, Anatolij Protaseňa s Milanom Bartovičom a vo štvrtej Pavol Skalický, Marek Viedenský s Patrikom Lušňákom.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na stredajší domáci duel proti Admiralu Vladivostok (zdroj: oficiálny web Slovana):
Garnett (Ch. Pavlas) - L. Kozák, Sersen, Starosta, Švarný, V. Mihalik, J. Valach, Luža - Surový, V. Nedorost, L. Nagy - Jeglič, D. Skokan, A. Šťastný - Kašpar, Protaseňa, Bartovič - Skalický, Viedenský, Lušňák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies