KHL: Slovan v Petrohrade aj s Bližňákom, chytá opäť Janus

NETKY.SK • 6 Október 2014, 12:04 • 2 min
KHL: Slovan v Petrohrade aj s Bližňákom, chytá opäť Janus

PETROHRAD - Hráči Slovana Bratislava nastúpia na pondelkový duel Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Petrohrade proti miestnemu SKA s menšími zmenami v porovnaní so stredajším víťazným domácim zápasom proti Dinamu Riga.

slovakia

left justify in out

Do bránky "belasých" sa opäť postaví Jaroslav Janus, fínsky tréner Petri Matikainen do duelu vyšle obranné dvojice Sersen - Baranka, Štajnoch - Sigalet, J. Brejčák - Starosta. Siedmym bekom bude opäť Kurtis Foster.

V otváracej útočnej formácii nastúpia Michal Vondrka, Matt Murley a Ladislav Nagy, pre zdravotné problémy stále nehrá Václav Nedorost. Kapitán Milan Bartovič sa predstaví s Tomášom Surovým a Tomášom Netíkom. Duo slovinských hráčov Žiga Jeglič a Rok Tičar doplní Libor Hudáček. Vo štvrtej formácii dostanú príležitosť Mário Lunter, Andrej Šťastný a do zostavy sa vrátil Mário Bližňák. Ten nahradil v mužstve zraneného Petra Ölveckého. 

 

Duel sa začne v pondelok 6. októbra o 17.30 h SELČ. 

Predpokladaná zostava Slovana na pondelkový duel v Petrohrade proti SKA (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Backlund) - Sersen, Baranka, Štajnoch, Sigalet, J. Brejčák, Starosta, Foster - L. Nagy, Murley, Vondrka - Netík, Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, L. Hudáček - A. Šťastný, Bližňák, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies