KHL: Slovan proti CSKA Moskva v bránke s Janusom

NETKY.SK • 21 Október 2013, 10:49 • 2 min
KHL: Slovan proti CSKA Moskva v bránke s Janusom

BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava nastúpi v pondelkovom šiestom domácom zápase za sebou v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) proti CSKA Moskva bez zmien v zostave v porovnaní so štvrtkovým duelom s Dinamom Riga (3:4).

slovakia

left justify in out

Slovan bude hrať opäť v belasých dresoch, rovnako ako v utorok proti HC Lev Praha. V bránke dostane príležitosť Jaroslav Janus, na striedačke bude pripravený Miroslav Kopřiva. Prvú defenzívnu dvojicu tvoria Martin Škoula so Zdeňkom Kutlákom, ktorý nedohral predchádzajúci zápas proti Rige. V druhej obrane sú Michal Sersen s Tomášom Mojžíšom a v tretej Jonathan Sigalet s Martinom Štajnochom. Siedmym bekom bude Vladimír Mihálik.

Tréner Rostislav Čada pošle na ľad ako prvý útok Juraja Mikúša s krídlami Milanom Bartovičom a Tomášom Netíkom. V druhom útoku sa predstavia Michal Vondrka, Michel Miklík a center Peter Ölvecký, v treťom Roman Kukumberg, Mário Bližňák a Libor Hudáček. Pozícia trinásteho útočníka patrí znova Tomášovi Mikúšovi, takže v štvrtej formácii nastúpia Marko Daňo, Tomáš Matoušek a Richard Mráz. 

Po súboji s CSKA Moskva čaká Slovan séria štyroch duelov u súperov, keď cestuje do Čerepovca, Jaroslavľa, Mytíšč a Petrohradu. 

V tabuľke Západnej konferencie patrí Bratislavčanom 13. priečka s 20 bodmi. Na ôsmy HC Lev Praha strácajú sedem bodov, ale majú zápas k dobru. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s CSKA Moskva (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus - Škoula, Kutlák, Sersen, Mojžíš, Štajnoch, Sigalet, V. Mihálik - Netík, J. Mikúš, Bartovič - Miklík, Ölvecký, Vondrka - Kukumberg, Bližňák, L. Hudáček - M. Daňo, Matoušek, R. Mráz - T. Mikúš 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies