Kessler zavesil rukavice na klinec

NETKY.SK • 3 Február 2015, 07:38 • 2 min
Kessler zavesil rukavice na klinec

KODAŇ - Dánsky profesionálny boxer Mikkel Kessler oznámil koniec kariéry. O opaku by 35-ročného bývalého majstra sveta v superstrednej hmotnostnej kategórii mohla presvedčiť jedine možnosť opätovného merania síl s jedným z dvojice Andre Ward - Carl Froch.

slovakia

left justify in out

Američan Ward ho zdolal 21. novembra 2009 v rámci turnaja Super Six World Boxing Classic. Hneď vo svojom nasledovnom súboji medzi povrazmi, znovu na spomenutom turnaji, Kessler 24. apríla 2010 zvíťazil nad Britom Frochom. Toto duo sa stretlo ešte raz: 25. mája 2013 vyrovnal Froch vzájomnú bilanciu na 1:1, odvtedy sa dánsky pästiar v ringu neobjavil.

 

Momentálne sa nezdá, že Andre Ward alebo Carl Froch by mali záujem o odvetu s Mikkelom Kesslerom. "Mentálne som zastavil svoju kariéru. Chcem sa pohnúť ďalej, pokiaľ však príde neodolateľná ponuka od jedného z nich, budem pripravený," citoval niekdajšieho šampióna superstrednej váhy špecializovaný portál Bad Left Hook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies