Kedysi pre svoju chorobu kože plakala, dnes je z nej hrdá modelka

NETKY.SK • 17 August 2017, 16:44 • 2 min
Kedysi pre svoju chorobu kože plakala, dnes je z nej hrdá modelka

NEW YORK - 23-ročná modelka, ktorá trpí kožným pigmentovým ochorením vitiligo, sa vyjadrila na sociálnej sieti o tom, čo pre ňu znamená krása.

slovakia

left justify in out

Na svojom účte Instagram, napísala: "Skutočný rozdiel medzi mnou a niekym, kto netrpí kožným ochorením, aké mám ja, nie je moja koža. Je to skutočnosť, že svoju krásu nenachádzam v názoroch ostatných. " Nepotrebuje ubezpečenie od iných ľudí o jej vzhľade, pretože "vie", že je "krásna".

 

 

💙👑"The 6 Goddess" -@champagnepapi

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow),

 

 

Leo Season 🦁👑 // @renellaice

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow),

 

Pokračovala: "Som krásna, pretože krásu poznám. Oslavujte všetci svoju jedinečnú krásu dnes (a každý deň)!" Modelka, ktorá prerazila aj vďaka jej "chybičkám" kože pripustila, že je "tvrdý chlapík" a hravo čelí každému problému. "Môj najlepší priateľ mi stále hovorí, že som taký "tvrdý chlap"," povedala Winnie. 

 

 

Jadore @diormakeup 🖤

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow),

 

"Vždy som hravo čelila rôznym problémom, ale stále existujú časy, na ktoré nebudem spomínať v dobrom a plakať v noci, pretože to boli časy ťažké."

 

Winnie je osobnosť, ktorá bola šikanovaná pre jej vzhľad, keď bola dieťa, čo spôsobilo, že nakoniec si uvedomila, že dôležitý je jej vlastný názor, čo sa počíta a prestala počúvať "škodlivé" komentáre.

 

Povedala: "Jediný dôvod, prečo som sa samej sebe nepáčila bolo to, že mi to bolo povedané, že to ako vyzerám nie je správne. Alebo mi bolo povedané, že to nie je normálne. Ale kto to povedal? Nakoniec som sa dozvedela, že môj názor na seba znamená oveľa viac ako názor kohokoľvek iného, a priala by som si, aby som si to uvedomila vtedy skôr."

 

Hoci je Winnie spokojná, ľudia ju považujú za "inšpiratívnu", no trvala na tom, že nie je vzorom.

Vysvetlila: "Prelomím hranice, ale určite nechcem byť nazývaná slovom vzor," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies