Kaviareň omylom dostala Michelinovu hviezdu: Húfne sa do nej hrnuli ľudia

NETKY.SK • 22 Február 2017, 11:36 • 2 min
Kaviareň omylom dostala Michelinovu hviezdu: Húfne sa do nej hrnuli ľudia

PARÍŽ – Omyl spoločnosti, ktorá udeľuje Michelinove hviezdy určite potešil majiteľku malej kaviarne vo francúzskom meste Bourges Véronique Jacquetovú.

slovakia

left justify in out

Do jej kaviarne s názvom Le Bouche à Oreille sa zrazu začali húfne hrnúť ľudia a majiteľ netušil prečo. Jeho podnik totiž omylom dostal Michelinovu hviezdu, ktorá je zárukou kvality.

 

Ocenenie mala dostať reštaurácia s rovnakým názvom v Boutervillers, na juhozápade Paríža. Reštaurácia v meste Bourges sa nachádza na ulici route de la Chapelle a michelinská reštaurácia na ulici rue de la Chapelle.

 

„Samozrejme, veľmi neradi robíme chyby,“ povedala hovorkyňa Michelin Guide, ktorá citovala Claire Dorland-Clauzelovú, ktorá má na starosti mapy a aktivity sprievodcu. „Mýliť sa je ľudské. Dôležité je, že sme negatívne neovplyvnili žiadnu z dotknutých reštaurácií,“ dodala.

 

Kaviarnička v Bourges sa nedostala do tlačeného vydania MIchelinovho sprievodcu, ale objavila sa na internete a ľudia ju ihneď chceli vyskúšať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies