Kapitán Anglicka Rooney chce po MS 2018 ukončiť reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:42 • 2 min
Kapitán Anglicka Rooney chce po MS 2018 ukončiť reprezentačnú kariéru

LONDÝN - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney si hodlá obliekať dres národného mužstva len do MS 2018 v Rusku, následne sa ho vzdá.

slovakia

left justify in out

"Príde Rusko a ja cítim, že to bude ten správny čas dať zbohom reprezentácii. V národnom mužstve som od sedemnástich, takže keď budem mať o dva roky tridsaťdva, bude to celkovo 15 rokov. Myslím si, že to bude vhodná chvíľa na odchod," skonštatoval Rooney počas utorkovej tlačovej konferencie, citoval ho web britskej BBC.

Nový tréner "Albiónu" Sam Allardyce potvrdil, že 30-ročný ofenzívny univerzál Manchestru United bude aj pod jeho vedením kapitánom Anglicka. Nedeľňajší zápas v Trnave proti Slovensku (18.00 h) v rámci F-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta do Ruska 2018 bude pre Rooneyho v poradí 116. vystúpením v najcennejšom drese. Dosiaľ nastrieľal 53 gólov a je historicky najlepší kanonier anglickej reprezentácie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies