Kapela Body Count zverejnila videoklip k piesni The Ski Mask Way

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 15:23 • 2 min
Kapela Body Count zverejnila videoklip k piesni The Ski Mask Way

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Body Count, ktorú vedie rapper, spevák a herec Ice-T, zverejnila videoklip k piesni The Ski Mask Way.

slovakia

left justify in out

V animovanej novinke je možné vidieť niekoľko prípadov okradnutia či ubližovania ľuďom. Na videu spolupracoval aj grafik Tommy Ruffin. Skladba pochádza z albumu Bloodlust, ktorý skupina vydala 31. marca. Na nahrávke, ktorá obsahuje dovedna jedenásť skladieb, hosťujú Dave Mustaine, Max Cavalera a Randy Blythe. O produkciu sa postaral Will Putney.

Kapela Body Count vznikla v roku 1990. V skupine pôsobia aj Ernie C, Sean E Sean, Vincent Price, Ill Will, Juan of the Dead a Little Ice. Formácia vydala v roku 1992 debutový, eponymný album, po ktorom nasledovali štúdiovky Born Dead (1994), Violent Demise: The Last Days (1997), Murder 4 Hire (2006), Manslaughter (2014) a spomínaná novinka Bloodlust (2017).

 

Na konte majú single ako napríklad There Goes the Neighborhood, The Winner Loses, Born Dead či Necessary Evil.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies