Kanonier Van Kessel chce zabojovať o miesto v pražskej Slavii

NETKY.SK • 27 Január 2017, 14:50 • 2 min
Kanonier Van Kessel chce zabojovať o miesto v pražskej Slavii

PRAHA - Gino van Kessel sa v českom prvoligovom futbalovom klube Slavia Praha zatiaľ príliš nepresadil, na jeseň zväčša sledoval stretnutia z lavičky náhradníkov, niekedy dokonca z tribúny. Najlepší kanonier Fortuna ligy 2015/2016 v drese AS Trenčín nevylúčil ani zmenu pôsobiska, ale chce zabojovať o miesto v Slavii.

slovakia

left justify in out

Darilo sa mu vo štvrtok, keď v 66. minúte prípravného súboja s MFK Ružomberok zvýšil na 4:1. Pražania zvíťazili 6:1, rovnako ako Van Kessel nastúpil do druhého polčasu Slovák Dušan Švento.

 

"Myslím si, že uplynulé dva zápasy mi vyšli, tentoraz som dal aj gól, takže sa to zlepšuje. Prišiel som, aby som nastupoval, čo stále platí. Samozrejme, aj odchod je možnosť, ale neviem, či pre mňa tá správna. Teraz som tu a chcem tu hrať," povedal 23-ročný reprezentant ostrovného štátu Curacao pre server iDnes.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies